Черни маслини CONFIT (стерилизирани)

Тези маслини са с характерен наситено черен цвят, едри плодове, които могат да бъдат леко продълговати или кръгли, в зависимост от сорта. Те не достигат наситения си цвят при узряване. Обират се зелени, обезгорчивявят се и се подлагат на обработка, за да станат толкова еднакво черни. Тази обработка изисква сериозен технологичен процес и контрол на качеството, за да бъдат маслините напълно безвредни. Затова е много важно да се купуват от сигурен източник. Поради третирането им тези маслини се стерилизират при 123 градуса и се предлагат в херметически затворена метална консерва, а не в буркани, вакуум опаковки, кофи или бидончета. След отварянето има се държат в хладилник. Стерилизацията ги съхранява правилно и дава възможност да имат ниско съдържание на сол, което е особено важно за нашето здраве. Предлагат се и обезкостени или нарязани на шайби.

Черни маслини – тенекия 2,5 кг.

Черни стерилизирани маслини

Добре познатите Ви и изключително харесвани черни стерилизирани маслини „ДЕЛФИ“ и „ОЛИМПОС-99“ предлагаме в тенекия 2,5кг. – размери от огромните Атлас и Мамут до Файн и Булетс с познатия несолен вкус, наситено черен цвят и лесно отделяща се костилка.

Черни нарязани маслини – тенекия 2,5 кг.

Черни маслини без костилка

Добре познатите Ви и изключително харесвани черни стерилизирани маслини „ДЕЛФИ“ и „ОЛИМПОС-99“ предлагаме в тенекия 2,5кг. Черните маслини без костилка или нарязани са с нето 2 кг – много подходящи за ХоРеКа сектора или пък за клиенти с по – различни предпочитания.

Черни маслини Супер Мамут- тенекия 850 мл.

Черни маслини - тенекия 850 мл.

За магазини без насипна продажба или пък при пътуване са много удобни опаковките от 850 мл. с лесно отваряне на черните стерилизирани маслини вариант Супер Мамут и Екстра Джъмбо с костилка

Черни маслини Колосал без кост. – тенекия 850 мл.

Черни маслини без костилка

За магазини без насипна продажба или пък при пътуване са много удобни опаковките от 850 мл. с лесно отваряне на черните стерилизирани маслини вариант Колосал без костилка

Черни маслини – тенекия 425 мл. /200 гр./

Черни маслини - тенекия 425 мл.

Предлагаме черни маслини в тенекия от 425 мл. или 200 гр. с костилка – с лесно отваряне

Черни маслини без кост. – тенекия 425 мл. /180 гр./

Черни маслини без костилка

ВПредлагаме черни маслини в тенекия от 425 мл. или 180 гр. без костилка – с лесно отваряне